O şoferiţă a reuşit performanţa de a bloca mai mulţi oameni într-o bancă. Deşi în jur era plin de locuri de parcare, tânăra nu a găsit altul decât în faţa unei bănci din Piaţa Operei, la câţiva centimetri de uşă. Astfel, nimeni nu a mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră.

Fără să observe ce a făcut, tânăra a coborât impasibilă şi a plecat la cumpărături în zonă.

Parcarea "impecabilă" reuşită de tânără i-a blocat pe clienţii băncii, care nu au mai putut părăsi sediul. Mai mult, tânăra a reuşit să-i sperie şi pe angajaţii băncii, pe care i-a dus gândul, la un moment dat, că ar putea fi vorba de o "maşină-capcană". Cu câteva telefoane, cei din interiorul băncii au reuşit să pună puţin lucrurile în mişcare. "Puţin", pentru că fiind vorba de ziua de sâmbătă cei care ar fi putut ridica maşina nu lucrau, aşa că poliţia comunitară nu a avut altceva de făcut decât să lipească un autocolant pe parbrizul autoturismului şi să pregătească amenda pentru parcare neregulamentară .

În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat după aproape o oră şi jumătate, când tânăra s-a întors de la cumpărături şi i-a eliberat pe "ostaticii" din bancă.